!
Afbeelding
Archief | Pixabay

Open dag op bouwplaats N302 Ganzenweg-Knardijk

16 augustus 2022 om 09:47 Activiteiten

ZEEWOLDE De provincie Flevoland organiseert op zaterdag 27 augustus een open dag bij de bouwplaats van de kruising Ganzenweg-Knardijk bij Zeewolde. Provincie Flevoland nodigt iedereen uit om het werk aan de weg van dichtbij te bekijken van 10.00 tot 14.00 uur.

In Zeewolde wordt sinds 2020 de turborotonde N302 Ganzenweg-Knardijk omgebouwd zodat het wegverkeer straks weer vlot en veilig kan doorrijden. De rotonde is verwijderd en er is een opening in de dijk gemaakt voor de nieuwe weg. Tijdens de open dag op 27 augustus is het bouwterrein open voor iedereen die wil komen kijken. De toegang is gratis.

Werp een blik achter de schermen, maak een fietstocht langs de Hoge Dwarsvaart, teken met stoepkrijt op het nieuwe asfalt en kom meer te weten over de bouwput en machines, bouwtechnieken en het viaduct. Er is van alles te zien en te beleven voor jong en oud. Ga naar flevowegen.nl voor meer informatie over de bouw van de nieuwe kruising.

De fiets of auto kan geparkeerd worden bij Harderhaven 32 (restaurant Huus van Guus). Vanaf daar worden aanwezigen met een pendelbusje van en naar het bouwterrein gebracht. Meer info: flevoland.nl/Events/Detail/Open-dagen-bouwterreinen-Hogering-en-Ganzenweg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie