Germen Veldwijk (links) en Reinier Heger (rechts van Heger en Veldwijk Automotive.
Germen Veldwijk (links) en Reinier Heger (rechts van Heger en Veldwijk Automotive. Hendri van Moorselaar

Heger & Veldwijk Automotive in Harderwijk: klasse auto’s in premium segment

29 maart 2023 om 10:00 Zakelijk

HARDERWIJK Heger & Veldwijk is een jong en dynamisch autobedrijf met een nauwkeurig uitgekozen collectie auto’s in het premium segment. Wie een auto zoekt met hoogwaardige afwerking, mooie velgen, luxe bekleding en de juiste specificaties slaagt hoogstwaarschijnlijk al bij binnenkomst. Staat de gewenste auto er niet tussen? Dan zoeken Reinier Heger en Germen Veldwijk de auto binnen hun nationale en internationale netwerk.

Reinier Heger (29) en Germen Veldwijk (33) leerden elkaar kennen op de werkvloer bij een autobedrijf. Beiden hadden de droom om een eigen bedrijf te starten. Op een dag was het zover, zij trokken de stoute schoenen aan en zo ontstond Heger & Veldwijk Automotive. De twee jonge mannen zijn een gouden combinatie. Dat komt doordat zij elkaar aanvullen. Germen heeft het creatieve brein en Reinier heeft een talent voor organiseren. 

DIKKE BAK

De mannen begonnen met het inkopen en verkopen van middenklassers. De zaak liep goed, de klanten waren tevreden, toch miste er iets. Reinier en Germen zagen regelmatig een Audi A6 rijden. De auto had de juiste uitstraling door de details en de afwerking. ,,We vonden het een hele dikke bak’’, vat Germen het samen. Ze zijn op zoek gegaan naar een soortgelijke auto en vonden er een. ,,We zijn ernaartoe gereden, gekeken en we hebben afgerekend. Het voelde episch. Normaal kochten we auto’s in rond de 10.000 euro. Nu ging het om het drievoudige daarvan.”

De aankoop bleek een succes in hun business. De passie die zij voelen voor de auto’s in het premium segment delen zij met hun klanten. Heger & Veldwijk zijn gespecialiseerd in BMW en Audi. Daarnaast bevat de collectie de merken: Mercedes, Land Rover en Porsche. Ze kopen alleen de auto’s in die een hoogwaardige afwerking hebben, met mooie velgen en bekleding en de juiste specificaties. 

ZORGVULDIGE INKOOP

,,Wij staan achter de keus voor elke auto die wij verkopen. Wij hebben over elke inkoop nagedacht. Daar hebben we ook veel plezier in. We zijn zorgvuldig en kieskeurig in wat we toevoegen aan onze collectie. Met datzelfde enthousiasme helpen wij onze klanten graag aan een andere auto.” Als een klant zijn gewenste auto niet ziet staan in de collectie, dan gaan de mannen ernaar op zoek in hun uitgebreide netwerk.

PERSOONLIJK CONTACT

De liefde voor de auto’s blijkt uit alles. Wie op de website kijkt van het autobedrijf ziet de aandacht die de mannen hebben voor de wagens. Elke auto staat gedetailleerd online met duidelijke foto’s en een zoekopdracht kan eenvoudig worden gegeven. Als iemand online een vraag wil stellen dan kan dat. De vragen komen direct terecht bij Germen. ,,We hebben geen chatbot online, want we vinden het persoonlijk contact belangrijk. Wie bij ons de zaak binnenloopt zal dat ook ervaren. De klant krijgt geen kudde verkopers op hun dak, maar kunnen met ons - de eigenaren - in gesprek. Wij kennen namelijk de auto’s die we hebben ingekocht.”

Binnen vier jaar hebben Germen en Reinier een bedrijf van betekenis gevestigd in Harderwijk. De BOVAG vond dat ook en heeft direct het lidmaatschap goedgekeurd. Heger & Veldwijk heeft het goed voor elkaar. Persoonlijke aandacht is er écht, en de klanten zijn tevreden. Germen en Reinier leven hun passie, het klinkt als een droom. ,,We maken mensen graag blij met hun eigen geld, maar soms vinden we het moeilijk om afscheid te nemen van een auto die we met veel hartstocht hebben ingekocht.”

Madeleen Koldewe-Buwalda

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie