Koops Bedden,Rondweg 72, Wezep,tel. 038-3761212www.koopsbedden.nl
Koops Bedden,Rondweg 72, Wezep,tel. 038-3761212www.koopsbedden.nl Koops Bedden

Grote stuntverkoop bij Koops Bedden

25 november 2021 om 15:01 Zakelijk

WEZEP De komende tien dagen is er bij koninklijk onderscheiden Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep een grote stuntverkoop waar iedereen zijn of haar slag kan slaan.

AFGEPRIJSD ,,Wij hebben in onze grote showroom heel veel artikelen afgeprijsd met 50 procent korting! Echt ongekend”, zegt een zeer enthousiaste Ente Bosma van Koops Bedden. ,,Wij hebben bijvoorbeeld heel veel matrassen in diverse maten en soorten, zoals latex en pocketveer en traagschuim in de showroom. En verder heel veel showroommodellen boxsprings, ledikanten en kasten en tot slot: heel veel bedtextiel voor de helft van de prijs!”


SPELREGELS Dit zijn de spelregels tijdens de stuntverkoop: Op alle aanwezige matrassen (dat zijn er meer dan 200 stuks) en zoals gezegd in diverse maten en soorten zoals pocket, latex, en traag schuim in de showroom is er 50 procent korting!

SHOWROOMMODELLEN Op alle showroommodellen boxsprings, slaapkamers, kasten, seniorenbedden voorzien van een grote kaart: 50 procent korting! Zowel op onze boven- als benedenafdeling.

BEDTEXTIEL Op alle aanwezige kussens en dekbedden in de showroom: 50 procent korting! Op alle aanwezige bedtextiel zoals dekbedovertrekken, hoeslakens enz. enz. in de grijze bakken 50 procent korting!

FAMILIEBEDRIJF Bosma: ,,Koops Bedden, is een familiebedrijf dat al meer dan 180 jaar lang bekend staat om kwaliteit, goede garanties en een uitstekende service, en koninklijk onderscheiden, dus een extra waarborg voor stabiliteit en zekerheid.” 

GOEDE GARANTIES Bosma: ,,Er staat niet voor niets groot op ons pand: slapen is ons vak! En dat geldt ook uiteraard voor onze huidige stuntverkoop, dus topkwaliteit met goede garanties en service voor de helft van de prijs. Wie wil dat nu niet! Maar wees er snel bij, want: op = echt op!’

Bosma: ,,Verder houden wij ons natuurlijk aan alle door de overheid voorgeschreven coronamaatregelen, zoals: mondkapje verplicht in de zaak , 1½ meter afstand, aanwezigheid van voldoende handreiniging, dus we zijn geheel coronaproof.”

GEEN EXTRA KOOPAVONDEN Ente Bosma tot slot: ,,Helaas hebben wij dit jaar geen extra koopavonden (stond nog wel in onze folder vermeld), maar zijn wij wel wekelijks op maandag van 13.30 tot 18.00 uur geopend en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

,,Verder kan men ook op afspraak bij ons langskomen:
afspraken@koopsbedden.nl]

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie