!
Afbeelding
Foto: Koops Bedden

Stuntverkoop Koops Bedden

19 oktober 2017 om 07:00 Zakelijk

Wezep - Alles op de bovenverdieping van Koops Bedden gaat vanaf woensdag 18 oktober voor de helft van de prijs weg. “We hebben nog nooit zoveel in de aanbieding gehad”, zegt Ente Bosma jr. “Mede omdat wij bij onze bestaande leveranciers extra uit hun magazijn hebben kunnen kopen is de keuze enorm.We hebben bijvoorbeeld meer dan 50 boxsprings, zowel in vlak als in elektrisch verstelbaar en ruim 200 matrassen in alle soorten en diverse diktes en hardheden.”

“Daarnaast zijn er verschillende bedbodems, diverse kasten, massief houten deelbare bedden, seniorenbedden en complete slaapkamers uit voorraad met 50 procent korting. Dat geldt ook voor honderden kussens en dekbedden, zowel synthetisch als dons.”

Het bedtextiel mag uiteraard niet ontbreken: “Wij hebben meer dan 1000 stuks aan dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons, alles met 50 procent korting. Zoveel voorraad vindt de klant nergens, uiteraard ook geschikt voor toppers”, aldus Bosma jr. “Alles uiteraard in de beste kwaliteit en mooiste dessins.”
“Koops Bedden staat al meer dan 175 jaar bekend om kwaliteit, goede garanties en een uitstekende service. We zijn koninklijk onderscheiden, dus een extra waarborg voor stabiliteit en zekerheid.”

Koops Bedden is gevestigd aan de Rondweg 72 in Wezep. Er zijn extra koopavonden tot 21.00 uur op woensdag 18 en 25 oktober.

www.koopsbedden.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie