Vanaf vrijdag 26 mei is de rijbaan van de N303/Oranjelaan evenals de op- en afritten van de A28 in Harderwijk weer toegankelijk voor verkeer.
Vanaf vrijdag 26 mei is de rijbaan van de N303/Oranjelaan evenals de op- en afritten van de A28 in Harderwijk weer toegankelijk voor verkeer. Donkersgoed Multimedia

Einde verkeershinder Oranjelaan in Harderwijk en op- en afritten A28: wegen vanaf vrijdagochtend weer toegankelijk

25 mei 2023 om 16:43 Verkeer en vervoer

HARDERWIJK Vanaf morgen, vrijdag 26 mei, 7.00 uur is de rijbaan van de N303/Oranjelaan evenals de op- en afritten van de A28 weer toegankelijk voor verkeer.

Dat laat gemeente Ermelo weten. De werkzaamheden die werden uitgevoerd aan de Harderwijkerweg/Oranjelaan tussen de rotonde Burgemeester van Boeijenplein en de kruising Slingerbos/Engelserf zijn eerder klaar dan verwacht, zo schrijft de gemeente op haar website

In opdracht van Provincie Gelderland, Waterschap Vallei en Veluwe en gemeenten Harderwijk en Ermelo werd sinds eind maart groot onderhoud uitgevoerd en werden de aanwezige verkeersregelinstallaties vervangen. Daarnaast werd de noodzakelijke reiniging van het riool uitgevoerd. Daarvoor was de afsluiting van zowel de Oranjelaan als de op- en afritten van de A28 noodzakelijk. Dit leidde tot aanzienlijke verkeershinder zoals files op de Ceintuurbaan en de Leuvenumseweg. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie