!
The Da Vinci Ode is de achtste avondvullende theatershow van Rob en Emiel.
The Da Vinci Ode is de achtste avondvullende theatershow van Rob en Emiel. Eigen foto

Geheimen en mysteries ontrafeld in The Da Vinci Ode in Theater Harderwijk: Rob en Emiel laat toeschouwers twijfelen aan alles wat echt lijkt

25 februari 2024 om 16:00 Podiumkunsten

HARDERWIJK In The Da Vinci Ode ontrafelen Rob en Emiel op zaterdag 16 maart geheimen en mysteries in Theater Harderwijk.  

Gewapend met een verzameling aan psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading nemen Rob en Emiel de bezoeker mee op een reis door de tijd. The Da Vinci Ode is een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor waarbij de aanwezigen meer krijgen dan ooit tevoren. In hun unieke mix van cabaret en magic staat de toeschouwer versteld en gaat men twijfelen over alles wat echt lijkt te zijn. Kraken zij de code en lukt het ze om het onmogelijke mogelijk te maken? Zo zag de theaterbezoeker Rob en Emiel nog nooit.

NATIONALE EN INTERNATIONALE PRIJZEN

Rob & Emiel wonnen al tientallen nationale én internationale prijzen (onder andere huidig- en veertienvoudig Nederlands Kampioen en drie podiumplaatsen op het WK Magic). Daarnaast maken zij tv-programma’s (onder andere Street Magic, Magic Battle, Testcase) en verzorgen ze optredens en events in binnen- en buitenland. 

The Da Vinci Ode is hun achtste avondvullende theatershow. Met zo’n brede basis is men gegarandeerd van een bijzondere avond uit. Aanvang 20.15 uur en tickets kosten 22 euro.

Ga voor tickets naar www.theaterharderwijk.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie