Op zaterdag 1 april treedt ‘The 70’s Unplugged’ op in De Dialoog Ermelo met popmuziek uit de jaren zeventig.
Op zaterdag 1 april treedt ‘The 70’s Unplugged’ op in De Dialoog Ermelo met popmuziek uit de jaren zeventig. Nicolette Verbeek

Popmuziek uit de jaren zeventig in ‘Songs for the Road’ Dialoog Ermelo

25 maart 2023 om 19:00 Muziek

ERMELO ‘The 70’s Unplugged’ treedt op zaterdag 1 april op in De Dialoog met popmuziek uit de jaren zeventig. De mooiste popsongs uit de seventies over weggaan en thuiskomen, over dromen, illusies en desillusies. 

Het leven van het onderweg zijn is voor veel van hen altijd een belangrijke inspiratiebron geweest voor het maken prachtige, tijdloze popsongs.The 70’s Unplugged heeft de pareltjes weten te vinden en de band vertolkt de liedjes op z’n eigen ambachtelijke en doorleefde manier. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Taylor tot John Denver, van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en vele anderen. De afgelopen jaren werd de groep een geliefde act op de theater, pop- en festivalpodia van ons land met steevast volle zalen en een razendenthousiast publiek.


Zaterdag 1 april, 20.15 uur in Theater De Dialoog in het Huis van Ermelo. Tickets te bestellen via www.theaterdialoogermelo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie