Afbeelding
Ton Pors

Theaterwerkplaats Harderwijk onthult een ‘Uit het hoofd, in het hart’ meesterwerk: Durf jij het aan?

2 december 2023 om 11:00 Lokaal Deel je nieuws

HARDERWIJK - De Theaterwerkplaats Harderwijk opent met trots de ticketverkoop voor hun nieuwste voorstelling, een unieke en rauwe ervaring die theaterliefhebbers niet mogen missen. Dit keer belooft de voorstelling niet alleen vermakelijk te zijn, maar ook een ware ‘werkplaats’ acteerprestatie, met elementen van experimenteel, improvisatie en authenticiteit.

Het enthousiasme borrelt op na het bijwonen van de try-out, waarbij woorden als experimenteel, improvisatie en authentiek spontaan opkomen. De voorstelling, getiteld “Uit het hoofd, in het hart,” belooft niet alleen verrassend te zijn, maar ook verfrissend voor degenen die houden van theater in zijn meest pure vorm. De organisatoren moedigen liefhebbers van dit genre aan om deze buitenkans niet te missen en hun tickets nu te bestellen.

De voorstelling belooft een dynamisch en avontuurlijk spektakel te worden, geïnspireerd door vernieuwende acteermethodes van regiegrootheden zoals Stanivslasky en Grotwoski. Dit wordt gecombineerd met frisse moderne teksten van het theatercollectief BOG. Wat deze voorstelling onderscheidt, is het feit dat het niet is bedacht met het hoofd, maar rechtstreeks uit het hart is ontstaan.

“Uit het hoofd, in het hart” biedt een unieke ervaring doordat elke voorstelling anders kan zijn. Door te spelen vanuit deze vernieuwende acteermethodes worden dagelijkse emoties, observaties en uitdagingen omgezet in abstracte en fysieke vormen. De acteurs nemen het publiek mee in verhalen die zowel verrassend als herkenbaar zullen zijn.

Met de belofte van een voorstelling ‘recht uit het hart’ dagen de makers het publiek uit: durf jij het aan? De kaartverkoop is reeds gestart, en het belooft een onvergetelijke avond te worden waarin theater in zijn meest authentieke vorm wordt beleefd. Bestel je tickets nu en laat je meevoeren door deze unieke theatervoorstelling die het hart van de Theaterwerkplaats Harderwijk weerspiegelt.

Voorstelling op zaterdag 16 dec. 20:00 uur en zondag 17 dec. om 15:00 uur

Meer info en tickets via: theaterwerkplaatsharderwijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie