Regioharmonie De Verbinding
Regioharmonie De Verbinding Menno Kuiper

Regioharmonie De Verbinding start nieuw seizoen

20 augustus 2023 om 11:59 Lokaal Deel je nieuws

Op donderdagavond 24 augustus start Regioharmonie De Verbinding weer met repeteren onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef. De leden hebben zomervakantie gevierd en veel zin om weer te musiceren en te starten met de voorbereidingen voor de mooie concerten in het nieuwe seizoen. Zo verzorgt het orkest op 25 november een concert bij PodiumPlantagekerk en staan er o.a. een nieuwjaarsconcert en kinderconcert tijdens de kindermuziekweek op de planning. Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie hierover.

De start van een seizoen is ook een mooi moment voor nieuwe muzikanten om aan te sluiten, dus wilt u een oude of nieuwe hobby oppakken, neem dan contact op!

Daarnaast organiseert de Regioharmonie op zaterdag 2 september een klarinetten Play-in. Maar liefst 50 enthousiaste klarinettisten komen die zaterdag voor het eerst bij elkaar in Harderwijk, om na een dag repeteren een concert te geven. De deelnemers komen uit alle windstreken; van Bedum tot Leiden en van Enschede tot Amsterdam. Ook zijn er klarinetten in alle soorten en maten; van de kleine es-klarinet tot de grote, unieke contrabasklarinet, ze zijn er allemaal. De dag wordt geleid door de jonge, pas afgestudeerde, dirigente en klarinettiste Alette van de Belt. “Vijftig klarinettisten is een geweldig aantal”, zegt Alette, “het is een compleet orkest”. Het concert dat gratis toegankelijk is begint om 16:00 uur. U bent van harte welkom in het Harmoniegebouw, Deventerweg 42 Harderwijk.

Meer informatie op www.regioharmonie-deverbinding.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie