Afbeelding
Foto: Anke Rijksen

doe je mee aan het podiumspektakel?

6 juni 2023 om 14:26 Lokaal Deel je nieuws

Stichting Podiumspektakel Harderwijk gaat weer beginnen aan een nieuw Podiumspektakel! Er is een nieuwe regisseur en ook het bestuur is weer compleet, dus niets staat ze meer in de weg om op 4, 5 en 6 juli 2024 drie fantastische voorstellingen neer te zetten.

Waar gaat het over?

Deze keer is het thema: het visserijverleden van Harderwijk. Het stuk zal zich afspelen rondom de bouw van de Afsluitdijk, waardoor de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. We volgen drie gezinnen die zich, zo goed en zo kwaad als het gaat, proberen aan te passen aan de veranderende omstandigheden.  

Doe je mee?

Misschien heb je met een timmermansoog gekeken naar de mooie decors die in de vorige Podiumspektakels te zien waren. Zat je op de tribune en dacht je: ‘Wat lijkt het me fantastisch om mee te spelen!’ Moet je daar niet aan dénken, maar zou je graag de gasten willen ontvangen. Ben je best handig met naald en draad maar twijfel je of jij ook zulke mooie kostuums zou kunnen maken. Kortom: je zou eigenlijk best deel uit willen maken van de Spektakelfamilie...Twijfel dan niet langer, maar geef je op. Iedere spektakelaar is een amateur. Natuurlijk is het handig als je een beetje achtergrondkennis en/of ervaring hebt, maar de spektakelaars helpen je graag om je verder te ontwikkelen. Twijfel je nog teveel aan je capaciteiten? Het volgen van een naai-, grime,- timmer- of acteercursus is dan misschien handig. Dan ben jij alvast klaar voor Podiumspektakel nummer 6 in 2026! Maar voor iedereen die nu al wil meedoen in 2024 aan Podiumspektakel nummer 5: je kunt je aanmelden via de website https://podiumspektakel.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie