!

Weer kofferbakverkopen bij De Zaak van Ermelo

2 april 2024 om 12:48 Lokaal Deel je nieuws

Ermelo – Kringloopwinkel De Zaak van Ermelo houdt op zaterdag 25 mei aanstaande de eerste van in totaal 3 kofferbakverkopen dit jaar. Op de parkeerplaats tegenover de winkel staan   dan ca 50 verkopers met hun tweedehands spullen. De kofferbakverkoop is van 09.00 tot 16.00 uur te bezoeken. De toegang voor bezoekers is gratis. 

De Zaak van Ermelo is gevestigd aan de Herderlaan 12 in Ermelo. De winkel en het evenement zijn zowel per fiets als per auto bereikbaar. In de buurt van de winkel, op het terrein van Zwembad Calluna, zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen op loopafstand te vinden. 

In totaal organiseert De Zaak van Ermelo dit jaar 3 kofferbakverkopen, de andere 2 staan gepland op 29 juni en 20 juli. Wie aan de kofferbakverkoop mee wil doen, betaalt € 15,00 per plaats voor één deelnamedag. Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf. Aanmelden kan eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen op www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkopen, door een e-mail te sturen naar kofferbakverkoop@dezaakvanermelo.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en kenteken,  óf door een aanmeldformulier in te vullen in de winkel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie