De film ‘No Bears’.
De film ‘No Bears’. filmdepot

No Bears in Filmhuis Harderwijk samen met Amnesty International

30 november 2023 om 15:30 Film

HARDERWIJK Filmhuis Harderwijk vertoont op woensdag 13 december in samenwerking met Amnestygroep Harderwijk de film No Bears. In de Catharinakapel aan het Klooster.

Deze film uit 2022 van de Iraanse regisseur Jafar Panahi speelt zich af in een klein grensplaatsje vlakbij Turkije. De film is opgebouwd als film in een film en Panahi zelf speelt mee. Uiteindelijk ontstaat er een situatie die escaleert en al snel wordt duidelijk hoe ogenschijnlijk onschuldige artistieke acties extreme gevolgen kunnen hebben.

Leden van Amnesty staan met een stand in de Catharinakapel en verkopen kaarten en kaarsen. Er zijn ook petitielijsten, Amnesty vraagt aandacht voor een Chinese mensenrechtenactiviste. Dit alles zoals elk jaar rond de dag van de Rechten van de mens.

De film begint om 20.15 uur. Entree is 10 euro, voor donateurs van het Filmhuis en relaties van Amnesty Harderwijk 8 euro. Kaarten zijn niet verkrijgbaar aan de zaal, alleen via: filmhuisharderwijk.nlHier is ook meer info over de film, onder andere de trailer te vinden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie