Met de Spaceship Edition koos de organisatie er dit jaar voor om de partyboot om te toveren tot ware space shuttle.
Met de Spaceship Edition koos de organisatie er dit jaar voor om de partyboot om te toveren tot ware space shuttle. Erik Rudolfs

Recordopbrengst voor intiem bootfestival ReddingsFest

Activiteiten

HARDERWIJK Na wederom een succesvolle editie is het ondertussen niet meer weg te denken uit de Harderwijkse feestkalender: ReddingsFest. Een intiem bootfestival met live muziek, dj’s en ruim 250 bezoekers die volledig uit hun dak gaan.

Op zaterdag 7 mei kon het eindelijk weer. Met de Spaceship Edition koos de organisatie er dit jaar voor om de partyboot om te toveren tot ware space shuttle. Ook dit jaar was het feest in no-time uitverkocht, wat voor de organisatie geen verrassing was: ,,Na twee jaar lockdowns en maatregelen waren de mensen echt weer toe aan dit unieke feest met haar totaal eigen karakter.”

VOOR IEDER WAT WILS Door verschillende vormen van entertainment weet dit event elk jaar weer meer mensen te trekken van jong tot oud. Op het benedendek schreeuwen de aanwezigen mee met een fantastische liveband en sluit een dj de avond knallend af. Op het bovendek kan men bij de silent disco in alle ‘stilte’ de dance moves kwijt in de heerlijke buitenlucht, terwijl men van de zonsondergang geniet.

OPBRENGST ReddingsFest wordt jaarlijks georganiseerd door Tafelronde Harderwijk en financieel ondersteund door middel van diverse sponsoren uit de omgeving. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan Durf Te Dromen Harderwijk. Door de opkomst en de ondersteuning van sponsoren heeft ReddingsFest dit jaar een recordopbrengst weten op te brengen van ruim 8.000 euro.

DROMEN LATEN UITKOMEN Durf Te Dromen laat dromen uitkomen in de omgeving Harderwijk. Waarom? Omdat geluk soms in hele kleine dingen zit. En omdat het uit laten komen van dromen niet voor iedereen is weggelegd. 

Ook een wens of droom? Of iemand in de omgeving misschien? Stuur deze dan op naar info@durftedromenharderwijk.nl.

Tafelronde Harderwijk en Durft Te Dromen danken alle bezoekers en sponsoren voor hun komst en ondersteuning en hopen ook volgend jaar weer terug te zien op onze party boot.

Afbeelding
Tentweek Harderwijk in laatste week zomervakantie 12 uur geleden
Afbeelding
Boekpresentatie Ik lees en zing groep 3 13 uur geleden
Afbeelding
Ook voor de geslaagden van het VSO ZML De Lelie kan de vlag uit 13 uur geleden
Afbeelding
Podiumspektakel Harderwijk in opbouw 13 uur geleden
Afbeelding
Re-creatie Column 21 uur geleden
Afbeelding
Abnormaal Column 5 jul, 15:01
Afbeelding
Geen boete voor barmhartigheid 5 jul, 15:00