!
Monique Kisteman van Kindercoach De Speelboom
Monique Kisteman van Kindercoach De Speelboom Eigen foto

Nieuw in Harderwijk: Relax Kids lessen

13 mei 2022 om 15:36 Lokaal Deel je nieuws

In augustus gaat Monique Kisteman starten met Relax Kids lessen in de Kiekmure.

Maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Een Relax Kids les wordt in verschillende thema’s gegeven. Voor elke leeftijdsgroep zijn er weer andere lessen. Voor de 6, 7 en 8 jarigen zijn het Magische wereld lessen, 6 lessen waarmee we meestal binnen 1 thema werken o.a., ridders, circus, etc. Elke les doorlopen we 7 stappen: beweeg, spel, stretch, voel, adem, geloof en visualisatie.

Een aantal voordelen van Relax Kids zijn: ontwikkelen van flexibiliteit, coördinatie, balans en kracht; verbetert communicatie en samenwerking; verbetert de concentratie; ontspant spieren en kalmeert het zenuwstelsel; helpt boosheid, angst en stress te verminderen; geeft een positief zelfbeeld; ontwikkelt zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Oftewel: met een Relax Kids les ben je op een speelse en creatieve manier bezig met een positieve ontwikkeling van jezelf voor nu en voor later!

Voor een eerste kennismaking met Relax Kids wordt er een gratis les aangeboden op woensdagmiddag 22 juni om 13.30u in de Kiekmure. Zo kunnen de kinderen ervaren wat een les precies inhoudt en kunnen ze evt. in augustus starten met de themalessen. Op de website www.kindercoachdespeelboom.nl is meer informatie te vinden over Relax Kids. Voor de gratis les graag opgeven via info@kindercoachdespeelboom.nl , bij meer dan 10 deelnemers start er een extra les om zo de groepen klein te houden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie