!
hardlopers op NK Masters
hardlopers op NK Masters Athlos

Vrijwilligers gezicht voor NK Atletiek in Harderwijk

13 mei 2022 om 09:50 Sport Deel je nieuws

Op 27, 28 en 29 mei worden in Harderwijk de Nederlandse kampioenschappen atletiek voor masters gehouden. Meer dan 250 atleten van 35 jaar en ouder en duizenden bezoekers komen voor het NK van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie naar de atletiekbaan van Athlos aan de Strokelweg

Een mooi evenement waarmee Athlos en Harderwijk goed op de kaart kunnen worden gezet. Ook een aantal ‘eigen’ atleten doet mee aan dit NK.

Om alles in goede banen te laten verlopen zijn veel vrijwilligers nodig.

Niet alleen leden van Athlos kunnen meehelpen.

Mensen die het NK mee willen maken als jurylid of vrijwilliger, bijvoorbeeld bij de catering en het klaarzetten en opruimen van materiaal en het informeren van atleten en bezoekers kunnen zich melden via de website NKatletiekmasters.nl. 

,,Iedereen is welkom’’, zegt organisator Marcel Celie. ,,Mensen kunnen zelf aangeven wanneer ze kunnen en wat ze zouden willen doen.’’ Plus de kledingmaat, want er zijn shirts voor de vrijwilligers, voegt hij daar aan toe. 

De officiële opening is vrijdag 27 mei om 19.00 uur. Daarbij wordt het Wilhelmus gespeeld door de Stedelijke Harmonie en zal de Nederlandse vlag worden gehesen.

Daarna gaan de atleten drie dagen los, van kogelslingeren en gewichtwerpen tot ver- en (polstok)hoogspringen, steeple-chase, snelwandelen, hordenlopen, estafette, sprinten en de langere afstanden.

Bezoekers zijn uiteraard ook welkom. 

Informatie is te vinden op NKatletiekmasters.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie