!

3 meervoudig gehandicapte kinderen eind mei op straat?

12 mei 2022 om 14:47 Lokaal Deel je nieuws

Gezinshuis V. met 5 huizen,waar wij als ouders zoo blij waren om ons kind eindelijk een rustig veilig plekje te kunnen geven,waar ze NOOIT meer weg hoefden volgens mevr van L.We dachten ,eindelijk iemand die ons begreep,met haar jarenlange ervaring op sHeerenloo.

HELAAS.3,5 weken geleden werd ons telefonisch gezegd dat het huis eind mei ophoud,en we dus 6 weken de tijd hadden om wat anders te zoeken.MAAR er is niets anders.Schijnbaar had de buurt in Hulshorst op de Akkerweg  last van onze 3 kinderen,en speelde dit al 1,5 jaar.Ik Ben zelf de buurt langsgegaan en sommige hadden idd last,MAAR zelfs de buren aan de Akkerweg vonden t raar,dat de 3 kinderen met 6 weken eruit moesten.

MAAR de ouders zijn hierover dus nooit ingelicht.raar!!

Dus dit kwam als een donderslag op heldere hemel.

Gevraagd voor toch wat verlenging om hier te mogen blijven,omdat t huis aangehouden word plus veel personeel. om toch  een ander  goed tehuis te kunnen zoeken,maar nee.

Komen onze kwetsbare kinderen straks op een crisisplek? En waar?? Kan wel friesland zijn of brabant,niet te melden alle stress die ze krijgen hiervan.!

2 Kinderen met ernstige epilepsie.Oudere ouders die zulke complexe kinderen ook niet 24 /7 onder hun dak kunnen hebben.

Nooit geweten dat dit zomaar mag en kan in Nederland.

Het draait dus toch allemaal weer om geld helaas en niet de liefde voor de zwakkere medemens.

Een hulpeloze en verdrietige en boze ouder

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie