!
wandelaars op de zandvlakte
wandelaars op de zandvlakte Athlos

Zes zondagochtenden wandelen

16 januari 2022 om 21:06 Sport Deel je nieuws

Athlos is eind vorig jaar gestart met wandelingen op zondagochtend van 9.30 uur tot ca 11.00 uur. Dat kan nu ook weer. Lekker in de buitenlucht, sportief bezig zijn en genieten van onze prachtige omgeving. Loop je ook 6 weken mee voor 25 euro? De startpunten van de routes zullen op fietsafstand van ons clubgebouw zijn en krijg je door bij aanmelding. 

Iedere week een andere route
Iedere week wordt er een andere route gelopen onder begeleiding van een gediplomeerd wandelsporttrainer. Je bent op een gezellige manier sportief bezig en geniet samen met de andere wandelaars van onze mooie natuur. 

Ga je mee? 
Je kunt als wandelaar en als Nordic Walker mee lopen. We vragen van je dat je een wandeling van anderhalf uur in een redelijk tempo aankan (5 km/uur).Ga je als Nordic Walker mee, zorg  dan dat je de basistechniek kent en over eigen stokken beschikt. Wil je liever op een doordeweekse dag lopen of in een rustiger tempo, kijk dan op onze website voor de reguliere Athlos wandelsportgroepen:  https://athlos.nl/wandelsport/trainers/ 

Informatie 
Voor meer informatie kun je bellen naar: 06 51987224. Aanmelden kan via wandelsport@athlos.nl. De kosten voor zes wandelingen zijn 25 euro, Athlosleden kunnen zonder kosten mee. 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie