!

Hou jij van koffie met een goed verhaal?

19 december 2021 om 14:43 Lokaal Deel je nieuws

Word dan nu mede-eigenaar van eek coffee en maak samen met ons de (koffie)wereld mooier!

EEN POSITIEVE IMPACT MET JOU

Wij houden van koffie. Koffie maakt de wereld mooier. Koffie heeft impact. Positief, op jou als koffiedrinker. Maar koffie heeft ook een negatieve impact. Op de natuur, het milieu en op koffieboeren. Dat kan anders. Want weet je wat pas écht lekkere koffie is? Eerlijke koffie. Duurzame koffie met alleen maar positieve impact. Op jou, en op de wereld.

Klimaat positief

Omdat we graag een positieve bijdrage leveren aan deze wereld, hebben we de eek-premie bedacht, €0.50 per kilo koffie die we investeren in natuur en klimaat. Van de helft planten we bomen en de andere helft investeren we in duurzame zon- en windenergie. Zo compenseren we 3 keer de CO2-uitstoot van 1 kilo koffie en zijn we dus ruimschoots klimaatpositief.

Onze premium kwaliteit versgebrande koffiebonen komen rechtstreeks van de mooiste koffieplantages in Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Het Rainforest Alliance keurmerk op onze premium koffievarianten garandeert dat de koffie eerlijk is geproduceerd, met oog voor mens en milieu.

De Specialty Coffee Brazil komt van coöperatie Capricornio, in Brazilië. We kopen de bonen in via This Side Up. Zij zorgen voor een eerlijke en transparante koffieketen voor iedereen. Capricornio werkt met 20 gepassioneerde koffieboeren uit de regio om topkwaliteit koffie met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk te produceren.

Alleen maar positieve impact dus!

En het mooie is, je kunt nu mede-eigenaar worden van het eerste klimaatpositieve koffiemerk van Nederland!

Samen kunnen we de (koffie)wereld mooier maken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Mede-eigenaar worden van eek is laagdrempelig en kan al vanaf €252.

We geloven in een coöperatieve manier van samenwerken. Samen kom je nou eenmaal verder. Daarom hebben we de Original Premium Products coöperatie opgericht, waarmee we op Eyevestor een deel van onze aandelen via sharefunding gaan aanbieden.

Voor meer informatie ga naar: www.eekcoffee.nl/doemee 

Dank voor je support!
Rémi, Marcel, Emiel, Anna, Hans en Renee

PS: Ken je iemand die dit een geweldige kans vindt? Deel dan dit bericht!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie