!
Etalagepoppen in de etalage van Birdy Womanswear
Etalagepoppen in de etalage van Birdy Womanswear Nathalie Roelofsen

De etalage van Birdy laat je stil staan.

10 december 2021 om 16:02 Lokaal Deel je nieuws

Door het tafereel krijg je zin in kerst. Wat een feest als er naar binnen wordt gekeken.  De dames zitten aan een uitbundig gedekte kersttafel. Ze zien er prachtig feestelijk aangekleed uit. Als je hier naar kijkt krijg je zin in de kerst.

Kievits ontvangt veel leuke reacties op de etalage, zoals:
Wauw, magische etalage, Leuk die zittende poppen, Wat gaaf zeg, Prachtige etalage dames, Ziet er echt geweldig uit, Super mooi gedaan, Werkelijk een plaatje, Zeer origineel.
Nou als er een wedstrijd aan was gekoppeld voor de mooiste kerstetalage,  zou Birdy vast winnen.

Carla Kievits - Theunissen is de eigenaar van Birdy Womanswear,  een boetiek in de Smeepoortstraat 9 te Harderwijk. Loop binnen om op het gemak tussen de kleding te snuffelen en te kijken wat bij je past.

Veel verschillende merken bij Birdy, zoals:
King Louie, Kyra, Juffrouw Jansen, Corel, Elsewhere en Vilting Fingers. Het laatste merk is van onze nieuwe werkneemster Nathalie Roelofsen. Zij is sinds 3 maanden werkzaam bij ons en heeft een eigen vilt atelier. Hier maakt zij hoeden en shawls die nu ook bij ons on de boetiek te koop zijn.

Pre sales dagen

Kom voor de kerstdagen beginnen nog winkelen. Alleen op 16 en 17 december organiseren wij binnen de maatregelen een pre sale met extra korting op de kleding.
Ook is er een hapje en een drankje.
Bij een besteding van €75,00 delen wij een handgemaakt presentje uit.

Birdy Womanswear
Smeepoortstraat 9
Harderwijk
www.birdywomenswear.nl
Nathalie Roelofsen
www.viltingfingers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie