!
Repair Café in Het Goed
Repair Café in Het Goed Repair Café

Repair Café Harderwijk maakt nieuwe start in gebouw van de Harderwieker Bieleggers

9 december 2021 om 17:05 Lokaal Deel je nieuws

Als gevolg van de coronamaatregelen kon het Repair Café Harderwijk in de afgelopen twee jaar niet terecht in Kringloopwinkel Het Goed: de beschikbare ruimte was te beperkt om çorona-veilig’ te kunnen werken.

Wel kon in de zomermaanden op de zaterdag gerepareerd worden in Ontmoetingstuin De Rietmeen waar meer ruimte beschikbaar is, zij het met een beperkt aantal vrijwilligers en met vooraanmelding door de klanten.

Met ingang van het nieuwe jaar kan het Repair Café weer op iedere eerste vrijdag van de maand een repareerbijeenkomst  organiseren.

We zijn blij hiervoor terecht te kunnen in het gebouw van de Harderwieker Bieleggers, de Jeu de Boulesvereniging aan de Parkweg! Hier hebben we voldoende ruimte om onze klanten met hun kapotte spullen ‘coronaveilig’ te ontvangen en om, met in acht neming van 1 1/2 meter afstand, aan het repareren te gaan.

Het Repair Café Harderwijk start op vrijdag 7 januari a.s. van 9.30 u - 12.00 u in het gebouw van de Jeu de boulesvereniging, Parkweg 6-A (naast Hockeyvereniging De Mezen). U bent dan van harte welkom om samen met onze vrijwilligers uw kapotte spullen te repareren.

In het Repair Café draait het allemaal om repareren. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, klokken, servies... alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Door repareren te promoten, wil het Repair Café Harderwijk bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig, In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen.

De dienstverlening door het Repair Café is gratis; een vrijwillige bijdrage van de bezoekers wordt op prijs gesteld.

U bent dus van harte welkom met uw kapotte spullen:

op vrijdagochtend 7 januari 2022 (en daarna iedere eerste vrijdagochtend van de maand) van 9.30 – 12.00 u in het gebouw van de Jeu de boulesvereniging, Parkweg 6-A.

Zie ook: www.repaircafeharderwijk.nl. Voor contact en informatie: info@repaircafeharderwijk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie