!
Heerlijke oliebollen, appelbeignets en appelkanjers voor het goede doel
Heerlijke oliebollen, appelbeignets en appelkanjers voor het goede doel Eigen foto St Jansdal

Oliebollen voor het goede doel

8 december 2021 om 11:54 Lokaal Deel je nieuws

Ook dit jaar zijn ze er weer! Heerlijke oliebollen, appelkanjers en appelbeignets voor het goede doel. Inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie. In verband met corona is de verkoop buiten, naast de hoofdingang van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. De lekkernijen worden gebakken door Hop Taartenshop. De opbrengst is bestemd voor een aantal goede doelen, waaronder de Stichting Vrienden van St Jansdal.

De Vriendenstichting besteedt de opbrengst van de oliebollen dit jaar aan een warmtekast voor de functieafdeling. Een (letterlijke) warme deken na het onderzoek voor patiënten op de functieafdeling, hoe fijn is dat? De andere goede doelen dit jaar zijn: Het Odense Huis voor Alzheimer, Zorgerf en Zorggroep Noordwest-Veluwe ten behoeve van de Amaniet, Boerhaavehof en Hospice Jasmijn.
 

Heeft u ook al trek in een oliebol of appelbeignet?

De oliebollenkraam staat er op alle woensdagen in december en van maandag 27 t/m vrijdag 31 december van 09:00 tot 16:00 uur. Wacht niet te lang, want op is op!

Bestel voor de jaarwisseling

Bestellen voor de jaarwisseling kan uitsluitend online via www.stzorgvoordezorg.nl. Op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 december kunnen de bestellingen opgehaald worden tussen 09:00 en 15:00 uur. Neem voor vragen over bestellingen contact op met het oliebollenteam via 06 – 30290158. Ook voor bedrijven is het mogelijk om te bestellen. Zij kunnen voor meer informatie of bestellingen telefonisch contact opnemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie