!
Programma nationaal theater weekend
Programma nationaal theater weekend J.W. Bijvank

Het Nationaal Theaterweekend in Zeewolde

6 december 2021 om 22:27 Lokaal Deel je nieuws

Op 28, 29 en 30 januari a.s. rollen theaters in Nederland weer de rode loper uit voor een prachtige traditie: het Nationaal Theaterweekend. Voor een vaste prijs van slechts € 10,- per voorstelling kan iedereen genieten van alles wat theater te bieden heeft. In Zeewolde heeft de stichting Zeewolde LIVE een afwisselend programma samengesteld met voor elk wat wils.

Op vrijdag 28 januari trapt Ernest Beuving met zijn muzikale gezelschap het weekend af met ‘So long Cohen’. Een avond heerlijke Leonard Cohen-muziek, met veel humor, ontroering en poëzie. Zonder meer een beleving. Locatie: theaterzaal The Lux, aanvang 20,00 uur.

Zaterdag 29 januari komt Hans de Booij naar Zeewolde met zijn theatershow Hans de Booij is terug! En Hoe! De muziek van Hans is niet meer weg te denken van de vaderlandse radio. Zijn grote hits als Annabel en Een vrouw zoals jij uit de jaren ’80 zijn klassiekers geworden. In november 2020 is zijn nieuwste album gepresenteerd. In deze theatershow combineert hij zijn grootste hits met nieuw verrassend materiaal. Locatie: theater De Kluit, aanvang 20,00 uur.

Zondagmiddag 30 januari sluit Kirsten van Teijn het Nationaal Theaterweekend af met haar cabaretvoorstelling (S)EXPERIMENT. In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten vormen van liefde in de 21e eeuw. Het is een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit. Kom kijken en genieten van Kirstens prachtige zangstem, haar lef en haar onweerstaanbare komische talent. Locatie: theaterzaal The Lux. Aanvang 15.00 uur.

Deze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door Sjaardema Uitvaartzorg, Flevo Finance Regiobank en een team van enthousiaste vrijwilligers. Meer informatie en tickets op www.zeewoldelive.nl. Uiteraard worden de dan geldende coronaregels strikt gehanteerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie