!
wandelaars in het bos
wandelaars in het bos Athlos

Zes zondagochtenden met AV Athlos het bos in

15 november 2021 om 10:06 Sport Deel je nieuws

Wil je onze mooie omgeving leren kennen? Wil je in de wintermaanden naar buiten? AV Athlos organiseert deze winter zes zondagochtendwandelingen om kennis te maken met de vereniging en onze prachtige omgeving. De winterwandelingen starten op zondagochtend 21 november om 9.30 uur vanaf het  clubgebouw aan de Strokelweg. De andere data zijn 28 november, 5, 12 en 19 december en 9 januari. De kosten bedragen 25 euro voor zes wandelingen.

Iedere week wordt er een andere route gelopen.  De startpunten zijn in de buurt van het clubgebouw in Harderwijk. We zijn op een gezellige manier sportief bezig en genieten samen van onze mooie natuur onder leiding van een gediplomeerd wandelsporttrainer. 

Ga je mee? Je kunt als wandelaar en als Nordic Walker mee lopen. We vragen van je dat je een wandeling van anderhalf uur in een redelijk tempo aankan (5 km/uur). Voor Nordic Walkers is het noodzakelijk dat de basistechniek bekend is en dat je over eigen stokken beschikt. 

Voor meer informatie kun je bellen naar: 06 51987224. Aanmelden kan via wandelsport@athlos.nl . Wil je liever op een doordeweekse dag lopen of in een rustiger tempo, kijk dan op de website voor de reguliere Athlos wandelsportgroepen:  https://athlos.nl/wandelsport/trainers/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie