!
Aankondiging Endura Energiecafé over isoleren op 12 oktober 2021 Harderwijk
Aankondiging Endura Energiecafé over isoleren op 12 oktober 2021 Harderwijk Endura

Week van de Duurzaamheid: Projectbezoek Zonnepark en EnergieCafé over isolatie

30 september 2021 om 15:39 Lokaal Deel je nieuws

Tijdens de Week van de Duurzaamheid (8 t/m 16 oktober) is in de regio Noord-Veluwe van alles te zien, proeven en ervaren om te helpen het (werk)leven te verduurzamen. In Harderwijk kunt u bijvoorbeeld een projectbezoek brengen aan het Zonnepark Bouw & Infrapark en deelnemen aan een EnergieCafé over Isolatie. Beide worden georganiseerd door lokale energiecoöperatie Endura Harderwijk.
 

Bezoek Zonnepark Bouw- en Infrapark

Op zaterdag 9 oktober (van 9 tot 12 uur) is Zonnepark Bouw- en Infrapark te bezoeken. Het zonnepark met 1805 panelen werd in maart 2020 in gebruik genomen en leverde al meer dan 800.000 KWh lokale energie. Het project werd gerealiseerd met SDE-subsidie en burgerparticipatie. Vrijwilligers van Endura vertellen ter plekke meer over het project en hoe het project tot stand is gekomen. Locatie: Infracampus, Bouw & Infrapark, Ceintuurbaan 2, Harderwijk. Bij de ingang van het park wordt u verder verwezen naar het zonnepark op het gebouw van de Infracampus.
 

EnergieCafé Isolatie

Dinsdag 12 oktober (van 19.30 tot 21.30 uur) organiseert de Werkgroep Warmte van Endura een EnergieCafé over isolatie. Door goed te isoleren, daalt het energieverbruik en voelt de woning of ruimte comfortabel aan. Tijdens dit café wordt u bijgepraat over de technische kant van isoleren, subsidiemogelijkheden en isoleren in de praktijk. Er is ruimschoots gelegenheid tot het stellen van individuele vragen aan de verschillende deskundigen. Locatie: Endura, California Harderwijk, Deventerweg 2a, Harderwijk.

Met deze en andere initiatieven wil Endura bewoners, bedrijven, scholen, clubs en verenigingen ideeën geven om hun leefstijl, bedrijfsvoering en omgeving duurzamer en groener te maken. Samen bouwen we aan de toekomst van duurzaam Harderwijk en Hierden. Meer informatie: endura-harderwijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie