!
Aankondiging
Aankondiging Tonja de Vries

Nieuw in Hulshorst; Studio Essenburg voor Pilates, Yoga, Ademhaling en Deep Sound Massage

10 september 2021 om 08:48 Sport Deel je nieuws

Tonja de Vries heeft jarenlang voor diverse fitnessorganisaties gewerkt en kreeg in 2010 de mogelijkheid om haar eigen onderneming te starten in Lelystad. Ze is begonnen met Pilateslessen en niet veel later is ze zich meer gaan verdiepen in yoga en ademhalingstechnieken vanuit de Oosterse cultuur. In 2012 startte ze naast haar pilateslessen met lessen in yoga/ body & mind. In al die jaren heeft ze een eigen lesvorm ontwikkeld, pila-yoga. Een les waarbij het eerste gedeelte Pilates wordt gegeven en doorloopt in yoga met een eindontspanning. Als laatste heeft ze zich toegelegd op deep sound massage(klankschaalmassage). Dmv resonantie kan het lichaam zich herstellen en/of blokkades opheffen.

Per 1 juli is Tonja verhuisd naar Hoeve Groot Essenburg in Hulshorst. Een prachtige authentieke monumentale woonboerderij uit 1732. De afgelopen 3 maanden heeft ze de tijd genomen om een van de bijgebouwen van Hoeve Groot Essenburg naar haar eigen smaak in te richten als pilates & yogastudio. Het is een fantastisch mooie ruime studio geworden waar alle mogelijkheden zijn om in deze mooie rustige omgeving mensen te begeleiden. 

Vanaf 1 oktober opent Studio Essenburg haar deuren met wekelijkse lessen.

Wil je een gratis proefles ervaren? Kom dan dinsdag 28 of donderdag 30 september naar Studio  Essenburg aan de Harderwijkerweg 397 te Hulshorst. Wel even aanmelden via tonja@studioessenburg.nl!

·  DINSDAG 28 SEPTEMBER (OCHTEND)

·  PILATES 9.00 UUR

·  YOGA-BODY & MIND 10.30 UUR

·  DONDERDAG 30 SEPTEMBER (AVOND)

·  PILATES 19.00 UUR

·  YOGA-BODY & MIND 20.30 UUR

Studio Essenburg
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie