Alike Last, docente Vrolijk & Frans Ermelo
Alike Last, docente Vrolijk & Frans Ermelo Grietje-Akke de Haas

Start lessen Vrolijk & Frans

woensdag 13 maart 12:07 - 13:07

Wil jij je Frans opfrissen of voor het eerst Frans gaan leren? Meld je dan snel aan via de website van Vrolijk & Frans, want de inschrijving sluit vrijdag 15 september! De 20 lessen van 90 minuten starten op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 september in Ermelo.

De cursisten van Vrolijk & Frans Ermelo Randmeren komen uit de hele regio, ook uit de polder. Elke les praten we zoveel mogelijk Frans, ook al bij de beginners. Dit kan namelijk met de gebruikte methodes TPRS en TPR! De lessen zijn heel ontspannen en we lachen veel met elkaar. We besteden ruim aandacht aan de Francofone

cultuur en gewoonten via Franstalige liedjes en chansons, filmfragmenten, blogberichtjes en dergelijke en we proeven specialiteiten uit Frankrijk of andere landen waar men Frans spreekt. Kortom, de lessen zijn al 17 jaar echt Vrolijk & Frans! In januari 2023 vierde Vrolijk & Frans® alweer haar 17e verjaardag! Als één van de eersten in Nederland maakt Vrolijk & Frans al sinds 2007 gebruik van de unieke methode TPRS® waarmee je een taal moeiteloos vloeiend gaat begrijpen en spreken.

Computer, mobiele telefoon en multimedia zorgen ervoor dat je de Franse taal zo effectief en leuk mogelijk verwerft. In de conversatielessen voor gevorderden praten we, uiteraard in het Frans, over onderwerpen die jou na aan het hart liggen.

De lessen in Ermelo starten in de week van 18 september en lopen door tot tegen eind maart 2024. Je schrijft je gemakkelijk in via www.vrolijkenfrans.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar de docente Alike Last op 0341 551998. Au revoir!

Locatie