Afbeelding
Brenda Roos fotografie

Workshop familieopstellingen

donderdag 29 februari 2024 9:30 tot 17:00

Heb jij:

- Behoefte aan meer verdieping in jouw leven of werk?

- Interesse in (familie)opstellingen?

- Last van steeds terugkerende patronen in je leven (in je relatie, werk en/of gezin)?

- Lichamelijke klachten en/of andere symptomen?

- Het gevoel dat je vastzit?

Je bent welkom bij de workshop familieopstellingen. 

Een familie is een systeem waar ieder zijn eigen plek heeft en waarbij mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bij een familieopstelling wordt de onzichtbare dynamiek waar je mee verbonden bent zichtbaar. Je ervaart lijfelijk hoe het is om op je eigen plek te staan in jouw familiesysteem en wat het effect is als dat niet het geval is. Tijdens de workshop worden de vraaginbrengers één voor één uitgenodigd voor hun eigen opstelling. De overige deelnemers kunnen worden gevraagd als representant. Als mensen hun eigen plek kennen en kunnen innemen ervaren ze vaak meer energie, ruimte en beweging.

Locatie