Afbeelding
TEDx Harderwijk

Geef jij TEDx een toekomst?

donderdag 21 september 2023 19:00 tot 21:00

TEDx Harderwijk zoekt mensen die een volgend evenement in 2024 willen helpen realiseren. Via de welbekende TED-talks krijgen diverse sprekers een podium tijdens een lokaal evenement. Ideeën die de moeite waard zijn om te verspreiden, zo luidt het motto van de wereldwijde organisatie. TEDx is een kleinschalig en lokaal onderdeel hiervan.

Er is een nieuw kernteam gevormd dat samen TEDx in Harderwijk weer een toekomst wil geven. Vrijwilligers gaan in teams aan de slag en zullen zich bezighouden met onder andere evenementplanning, sprekers-coaching en alles wat er verder bij komt kijken.

Vind jij TED-talks ook zo inspirerend en zou je het leuk vinden om onderdeel te zijn van het team? Meld je aan en kom op donderdag 21 september om 19:00 uur naar het Huis van de Stad (Havendam 56) in Harderwijk .www.tedxharderwijk.nl / info@tedxharderwijk.nl

Locatie