Afbeelding
Bouw- en Infraharmonie Nederland

Reünie-concert Bouw- en Infraharmonie Nederland op 10 juni

zaterdag 10 juni 2023 15:00 tot 16:00

Op zaterdag 10 juni om 15.00 uur geeft de Bouw- en Infraharmonie Nederland een kort, informeel gratis toegankelijk concert. Het landelijk orkest, met als standplaats Harderwijk, bestaat ruim 40 jaar en organiseert die dag een reünie voor oud-leden. Leden en oud-leden studeren gezamenlijk een programma in en het resultaat zal diezelfde middag ten gehore worden gebracht voor publiek. De uitbreiding met oud-leden zal het toch al indrukwekkende en kleurrijke geluid van een symfonisch blaasorkest ongetwijfeld extra cachet geven. Het concert vindt plaats in gebouw de Harmonie, Deventerweg 42, Harderwijk. Het duurt ongeveer drie kwartier en is gratis toegankelijk voor iedere belangstellende.

Datum: Zaterdag 10 juni, 15.00 uur

Locatie: Deventerweg 42, Harderwijk

Toegang: gratis


Locatie