“Call Jane” in Filmhuis Harderwijk - Al het nieuws uit Harderwijk
000_1606.dng
000_1606.dng filmdepot

“Call Jane” in Filmhuis Harderwijk

zondag 5 februari 2023 14:00 t/m 16:00

Regie:Phyllis Nagy  | VS 2022 | 121 min
“Call Jane”. Die oproep dook in de jaren ’60 en ’70 regelmatig op in het straatbeeld van Chicago. Vaak op flyers waarop te lezen was dat deze mysterieuze Jane ongewenst zwangere vrouwen kon helpen. Als er bij de zwangere Joy een hartafwijking wordt vastgesteld die het haar onmogelijk maakt een kind ter wereld te brengen, wendt ze zich tot de Janes. Abortus is verboden, maar de Janes kunnen helpen. Joy’s leven wordt gered en deze ingrijpende gebeurtenis wakkert bij haar de ambitie aan om zelf ook andere vrouwen te helpen.
Meer informatie en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl

Locatie