“Stromboli” in Filmhuis Harderwijk - Al het nieuws uit Harderwijk
Afbeelding
filmdepot

“Stromboli” in Filmhuis Harderwijk

donderdag 2 februari 2023 20:15 t/m 22:15

Regie: Michiel van Erp  | NL 2022 | 86 min
Een beproefd recept: een vakantiebestemming als locatie waar het hoofdpersonage tot inzichten komt over de eigen psyche. Met een fles wodka en een veel te grote zonnebril arriveert Sara op Stromboli. Wat ze zoekt op het kleine vulkanische eiland in Italië is niet helemaal duidelijk, maar al snel blijkt dat ze op de vlucht is, weg van haar eigen gezin. Ze komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen, onder leiding van de charismatische goeroe Jens de confrontatie aangaat met de demonen uit haar verleden.
Meer informatie en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl

Locatie