Kussens en dekens tijdens de Restorative Yoga
Kussens en dekens tijdens de Restorative Yoga Adriaan van Ek

Restorative Yoga XXL

zondag 19 februari 2023 9:30 tot 12:00

Tijdens deze extra lange (2,5 uur) verstillende les, wordt je begeleid in de oefeningen uit de Restorative yoga (herstellende yoga). Dit is een zachte vorm van yoga, waarbij de focus ligt op vertragen, tot rust komen, ontspannen.

Wat kun je verwachten?

In de liggende en zittende houdingen wordt het lichaam optimaal ondersteund door kussens en dekens, hierdoor wordt je uitgenodigd om spierspanning los te laten en diep te ontspannen. Dit geeft ruimte in rug, schouders, bekken en heupen. De ondersteunende houdingen helpen je om je lichaam beter te voelen.

De houdingen worden langer aangehouden, soms wel 15 tot 20 minuten, zodat je voldoende tijd hebt om van de ‘doe-modus’ over te schakelen naar de ‘zijn-modus’. De zachte houdingen en de aandacht voor je adem, helpen je om diep te ontspannen. En vanuit die ontspanning, voel je je weer opgeladen aan het einde van deze les.

De extra lengte van deze les is enorm behulpzaam om het ontspannen te verdiepen en alle tijd en ruimte te hebben om echt los te laten.

Door wie?
Deze les wordt begeleid door Adriaan van Ek, gecertificeerd Restorative Yoga docent.

Voor wie?

Deze les is voor iedereen die behoefte heeft om diep te ontspannen en bij te tanken.

Specifiek bij: burn-out, spanningsklachten, ME, fybromyalgie, overgangsklachten, herstellende van een (sport)blessure, bij kanker of herstellende hiervan, post-covid.

Inhoudelijk: 

Duur: 2,5 uur (excl. napraten)
Aanvang: 9.30 uur, deur open vanaf 9.15 uur.

Docent: Adriaan van Ek (www.ayoga.nl)
Meenemen: kussens en dekens (na aanmelding komt een specificatie)
Locatie: Gildenveld 20a in Zeewolde
Prijs €35,00 (betaling middels betaalverzoek na aanmelding)
Info en aanmelden: adriaanvanek@gmail.com