Rose, Nordisk Film
Rose, Nordisk Film filmdepot

“Rose” in Filmhuis Harderwijk

dinsdag 14 februari 2023 14:00 tot 15:45

Regie: Niels Arden Oplev  | DK 2022 | 106 min
Als de schizofrene Inger door haar zus en zwager meegenomen wordt op een busreis naar Parijs, deelt ze meteen bij vertrek haar psychiatrische problematiek met haar reisgenoten. Dit leidt tot hilarische, ontroerende momenten. Inger is weliswaar schizofreen, maar niet gek. Eenmaal in Parijs blijkt ze een dubbele agenda te hebben. Ze gaat op zoek naar een belangrijk persoon uit haar vroegere leven toen ze als jonge vrouw in Parijs woonde. Haar zus en zwager hebben de handen vol aan het wispelturige gedrag van Inger, maar uiteindelijk weet ze iedereen voor zich te winnen.
Meer informatie en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl

Locatie