Afbeelding
Eigen foto

Open Huis bij Yogastudio Anna in Zeewolde!

zaterdag 28 januari 2023 10:00 tot 12:30

Wil je meer ontspanning ervaren in 2023? Kom langs op zaterdag 28 januari bij Yogastudio Anna in Zeewolde om kennis te maken met ons en het aanbod van onze lessen.

OPEN HUIS 28 JANUARI VAN 10.00 TOT 12.30 UUR!

Weer een heel jaar ligt er voor ons! De lessen Yoga en Chi Neng Qigong bieden een mogelijkheid om meer ontspanning in het komende jaar te gaan ervaren. Altijd al eens willen beginnen en ben je nieuwsgierig of deze lessen ook wat voor jou kunnen betekenen? Onze open ochtend op 28 januari van 10.00 uur tot 12.30 uur is voor iedereen die interesse heeft en kennis wil maken met de vormen die wij in onze studio aanbieden. Informatie over de theorie en uitleg van de lessen en de attributen die we gebruiken, die je dan ook zelf kan zien en alle vragen hierover kan stellen die je wilt. Wees welkom!!! We zien jullie graag komen en mogelijk ontdek je de ondersteuning die je zoekt bij het vervullen van een ontspannen en gezond 2023! Thee, koffie en wat erbij staan klaar en ook is er een mooie Kennismakingsaanbieding! Volg de hele maand Februari 1 les per week voor € 40,--!

Zie ook www.yogainzeewolde.nl