"Mothering Sunday" in Filmhuis Harderwijk Filmdepot

“Mothering Sunday” in Filmhuis Harderwijk

dinsdag 6 september 2022 14:00 tot 16:30

Regie: Eva Husson  | VK 2021 | 110 min
Een intrigerende, emancipatoire film over de geheime liefde tussen Jane, een jong dienstmeisje, en haar welgestelde buurman Paul. Regisseur Husson maakte een oogstrelende verfilming van de roman van Graham Swift. Het verhaal speelt zich af in 1924 op de middag van Moederdag, als al het huispersoneel vrij krijgt voor familiebezoek. Het is het laatste samenzijn van Jane en Paul voordat Paul gaat trouwen met een partner uit zijn eigen sociale klasse. De dag neemt een dramatische wending, maar Jane zal dit gebruiken om uit te groeien tot een gevierd schrijfster. Meer info en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl.

Locatie