Grand opening KNA gebouw
Grand opening KNA gebouw

Grand opening KNA gebouw

maandag 26 september 2022 18:30 t/m 20:00

Ben je ook zo benieuwd naar het resultaat van alle verbouwingsactiviteiten in en rondom het nieuwe verenigingsgebouw van Kunst Na Arbeid aan de Zuiderzeestraatweg 57 (het voormalig Zanglokaal) en de nieuwe naam van het gebouw? Kom dan maandagavond 26 september a.s. naar het gebouw, want deze avond wordt het officieel geopend.

Vanaf 18:30 uur is het gebouw geopend en kan je rustig bekijken hoe geweldig mooi het geworden is. Om ongeveer 19:00 uur zal een vertegenwoordiger van het Harderwijkse college van B&W de openingshandeling verrichten. Ook zal hij dan bekend maken wat de nieuwe naam wordt van het gebouw en wie de winnaar is van de dinerbon. Na de opening is er tot 20:00 uur gelegenheid om het gebouw te bewonderen onder het genot van een hapje en drankje. Zoals mag worden verwacht van een muziekvereniging zal KNA deze opening op feestelijke wijze muzikaal omlijsten. De muzikanten van KNA zien er naar uit je deze avond te ontmoeten om samen dit speciale moment te beleven.

Locatie

  • Verenigingsgebouw KNA Hierden
    Zuiderzeestraatweg 57
    3849ab
    Hierden