"Nowhere special" in Filmhuis Harderwijk Filmdepot

“Nowhere special” in Filmhuis Harderwijk

maandag 26 september 2022 20:15 t/m 22:15

Regie: Uberto Pasolini  | VK 2020 | 96 min
John is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen. Nowhere special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal.
Meer info en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl.

Locatie

  • Catharinakapel
    Klooster 1
    postcode
    Harderwijk