Open dag tennisvereniging Frankrijk
Open dag tennisvereniging Frankrijk Eigen foto

Open dag tennisvereniging Frankrijk

zaterdag 24 september 2022 12:30 t/m 15:30

De zomervakantie is voorbij, tijd om weer lekker actief te worden! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Altijd al eens willen ervaren of de sport tennis wat voor je is?

Tijdens de Nationale Sportweek op zaterdag 24 september openen wij onze deuren wagenwijd voor iedereen! Van 12.30 tot 15.30 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met tennis en de leukste en gezelligste vereniging van Harderwijk. Voor jeugd, senioren en G-tennissers worden verschillende tennisclinics gegeven. Aanmelden is niet nodig en rackets zijn aanwezig. 

Of je alleen een kijkje wilt nemen of ook wilt deelnemen aan één van de tennisclinics: het kan allemaal! Kom vooral ontdekken wat onze vereniging allemaal te bieden heeft. Wij beantwoorden natuurlijk ook al jouw vragen over tennis en onze vereniging.

Iedereen die tijdens deze Open dag lid wil worden, krijgt ter ere van ons 30-jarig bestaan 30% korting* op een lidmaatschap.

*voorwaarde: geldt t/m 30 september 2022

Ken je iemand die er al een tijdje over nadenkt om lid te worden? Denk je dat jouw buurman/-vrouw, broer/zus, vriend(in) of collega geïnteresseerd is in tennis? Neem hem of haar dan mee naar onze Open dag op zaterdag 24 september.

TVF is immers club voor iedereen!

Met 350 gezellige en sportieve leden, wekelijkse dinsdagavond-toss, veel interne toernooien, KNLTB competitie in het voor- en najaar, een gezellige interne wintercompetitie, leuke mix van jong en oud(er) en nog veel meer!

Locatie