"Mass" in Filmhuis Harderwijk

“Mass” in Filmhuis Harderwijk

zaterdag 24 september 2022 20:15 t/m 22:30

Regie: Fran Kranz  | VS 2021 | 111 min
Onder de vele woorden die in deze film worden uitgesproken schuilt een diepe tragedie, vol moeizaam geheelde wonden. We zien twee echtparen binnenkomen in een klein kerkzaaltje. Na veel om de hete brij heen draaien wordt duidelijk dat er een hartverscheurende gebeurtenis heeft plaatsgevonden, waarbij de zoons van beide stellen betrokken zijn. Een van hen is de dader, de ander een slachtoffer. In hoeverre geldt dat ook voor de ouders? Mass is een intens drama gedragen door vier briljante acteurs: Ann Dowd, Martha Plimpton, Jason Isaacs en Reed Birney.
Meer info en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl.

Locatie

  • Catharinakapel
    Klooster 1
    postcode
    Harderwijk