"Encore" in Filmhuis Harderwijk Filmdepot

“Encore” in Filmhuis Harderwijk

maandag 12 september 2022 20:15 t/m 22:45

Regie:Cédric Klapisch  | FR 2022 | 117 min
Cédric Klapisch duikt in de wereld van de dans. Klassiek ballet en moderne dans komen samen in dit verhaal over hoop. Balletdanseres Élise raakt tijdens een voorstelling zodanig geblesseerd dat ze waarschijnlijk nooit meer zal kunnen dansen. Ze is haar doel kwijt en moet haar leven een andere wending geven. Met hulp van vrienden vindt ze ander werk. Dat voert haar naar Bretagne waar ze een gezelschap voor moderne dans ontmoet. Prima ballerina Marion Barbeau debuteert als actrice in de hoofdrol en ook choreograaf Hofesh Shechter speelt zichzelf. Meer info en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl.

Locatie

  • Catharinakapel
    Klooster 1
    postcode
    Harderwijk