Samenwerken
Samenwerken Unsplash

Workshop “Samenwerken en samenspel”

woensdag 24 augustus 2022 13:30 tot 13:30

Workshop “Samenwerken en samenspel” voor kinderen. Samenwerken staat centraal. Niet tegen elkaar of voor jezelf maar mét elkaar een gezamenlijk doel bereiken. Plezier en betrokkenheid met elkaar staan voorop. Je kind oefent vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in een groep. Samenspel heeft een positieve invloed op de ontwikkeling. Je kind leert te overleggen, naar elkaar te luisteren, samen beslissingen te nemen en creatief te denken. Tijdens deze workshop gaan we interactief aan de slag met diverse activerende samenwerkingsspelen waarin we- naast samen plezier maken, leren gezamenlijk een doel te bereiken. Bij ieder samenwerkingsspel blikken we op een positieve wijze terug op wat er onderling gebeurde en wat we hieruit leren. Meer info: www.kinderpraktijkbinnenstebuiten.nl/aanbod

Locatie