“Boiling Point” in Filmhuis Harderwijk - Al het nieuws uit Harderwijk
Afbeelding
filmdepot

“Boiling Point” in Filmhuis Harderwijk

donderdag 8 december 2022 20:15 t/m 22:15

Regie: Philip Barantini  | VK 2022 | 95 min
Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen. Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat. Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.
Meer informatie en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl

Locatie