“Zee van tijd” in Filmhuis Harderwijk - Al het nieuws uit Harderwijk
Afbeelding
filmdepot

“Zee van tijd” in Filmhuis Harderwijk

dinsdag 13 december 2022 14:00 t/m 16:00

Regie: Theu Boermans  | NL 2020 | 116 min
Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren ’80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt. Het abrupte einde van de reis is het begin van innerlijke strijd. In hun wanhopige pogingen om overeind te blijven, drijven de twee steeds verder uit elkaar. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer en blijkt dat de tijd zeker niet alle wonden heeft geheeld.
Meer informatie en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl

Locatie