Kerstconcert Angels Rule

zaterdag 10 december 2022 20:00 tot 22:00

Na hun overweldigende deelname aan het tv-programma ‘We want more’ staat Angels Rule stevig op de muzikale kaart. De jury met o.a. Davina Michelle, Ali B en Trijntje Oosterhuis was lovend: “fantastische samenzang en harmonieën”, “ook individueel zeer sterke zangers” en “kippenvel van top tot teen”. De video van hun optreden werd op social media meer dan 1,5 miljoen keer bekeken.

De groep bestaande uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen en Roel Verheggen weet dan ook telkens weer te verrassen en ontroeren met hun prachtige meerstemmigheid en een flinke dosis muzikaal plezier. Daarbij worden ze al 15 jaar kundig begeleid door hun vaste pianist Robert Lemmens.

In ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van Fix you en Omarm tot heerlijk Kerst-repertoire. Puur genieten van prachtige, swingende en ontroerende liedjes in de zo kenmerkende meerstemmige Angels Rule sound.‘Sparkling Christmas: een concertbelevenis die u niet mag missen!

Locatie