“Sundown” in Filmhuis Harderwijk - Al het nieuws uit Harderwijk
Afbeelding
filmdepot

“Sundown” in Filmhuis Harderwijk

maandag 28 november 2022 20:15 t/m 22:15

Regie: Michel Franco  | FR, MEX, SWE 2021 | 83 min
Neil Bennett, een vermogende Brit, viert met familieleden een zorgeloze vakantie in een luxe resort in het Mexicaanse Acapulco. Een telefoontje verstoort de zonnige idylle. Er is een sterfgeval in de familie en het gezelschap moet onmiddellijk terugkeren naar Londen. Maar in plaats van zijn familie te vergezellen neemt Neil zijn intrek in een budgethotel, drinkt bier op het strand, ontmoet een plaatselijke schone en verzint redenen om zijn terugkeer naar huis uit te stellen. Wat is hier aan de hand? Hoe lang kan Neil zijn terugkomst uitstellen?
Meer informatie en online kaartjes bestellen: www.filmhuisharderwijk.nl

Locatie