De Meiden van Toen
De Meiden van Toen Jessica de Vries

De Meiden van Toen - Cabaret

zaterdag 26 november 2022 20:00 tot 22:00

Meiden van toen, Vrouwen van nu

Theaternieuws. Op zaterdag 26 november a.s. in The Lux: speels cabaret van DE MEIDEN van toen, die inmiddels Vrouwen van Nu zijn geworden. Waar lopen ze tegenaan, die meisjes van toen, die nu groot zijn geworden? Deze drie vrouwen vertellen hun eigen verhaal, maar velen zullen zich erin herkennen. In een wervelende, muzikale show met een grote dosis humor komen alle verwachtingen, twijfels en teleurstellingen voorbij, die horen bij de realiteit van nu. ‘Leven Nu’ is dan ook de pakkende titel.

Herkenbare thema’s voor alle mensen op zoek naar geluk en zingeving, in onze snel veranderende samenleving waarin er aan alle (online) kanten aan je wordt getrokken. DE MEIDEN van toen zetten een verrassende en eerlijke voorstelling neer, en sturen je met een goed gevoel weer naar huis. 

En wie wil dat niet! Lekker uit en met een tevreden gevoel terug naar huis. Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden en alle genders. Jij komt toch ook? 

Koop je nu een ticket voor de voorstelling van De Meiden van TOEN dan maak je kans op een golden ticket voor een van de Nationaal Theaterweekend voorstellingen (27 t/m 29 januari 2023).  Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.zeewoldelive.nl

Locatie