• Alles
  • (4)
    Religie
  • (1)
    Evenement
  • (2)
    Cursus-Workshop

Mindfulness voor stress reductie

donderdag 1 oktober 19:00 uur

FysioTotaal

In een wereld waarin we steeds meer doen, is het belangrijk om een moment te nemen, adem te halen en te zijn...

1 oktober start FysioTotaal weer met een nieuwe 8-weekse Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR) training.

Door deze mindfulnesstraining oefen je je mentale veerkracht te versterken. In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Je oefent in concentratie en in het bewaken van je grenzen. Je ontwikkeld een hogere mate van bewustwording.

Mindfulness wordt nog wel eens neergezet als een hype, vaag of zweverig. Mindfulness training is echter heel concreet en vergt juist een mate van nuchterheid. De afgelopen vijftien jaar is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit en werking van mindfulness. Dankzij deze onderzoeken blijkt mindfulness een bewezen effectieve behandeling.

Deze mindfulness training is voor iedereen toegankelijk en in het bijzonder voor mensen met angst-, stress- en burn-outklachten. Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de training. Vraag uw eigen verzekering naar de mogelijkheden. Aanmelden kan via: j.kluiver@fysiototaal.info of bel met 0341-460493 Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.fysiototaal.info/mindfulness-stress-reductie-training-harderwijk/


deel deze activiteit

Locatie

FysioTotaal
Harderwijk
Achterste Wei 2Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden