• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (52)
  Overig
 • (13)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (5)
  Religie
 • (5)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Relaxshop Moeiteloos leven

woensdag 1 april 19:30 t/m 21:30 uur

In een periode waarin haar kind anorexia had, Loes ontslagen werd en haar relatie strandde, ging zij op zoek naar een manier om beter met deze situaties om te gaan. In eerste instantie leek dat hard werken, tot ze op de 3 Principes stuitte en alles als vanzelf zag veranderen waardoor het leven moeitelozer ervaren wordt. Door inzicht te krijgen in hoe het leven altijd al gewerkt had, viel het streven naar beter, anders, meer en positiever weg. Loes volgde een opleiding in deze 'materie' en deelt de inzichten die ze kreeg nu graag met anderen. Volgende week woensdagavond 1 april, aanvang 19.30 uur en/of vrijdag 3 april, aanvang 9.30 uur kun je online (via Zoom) kennismaken met Loes en de 3 Principes.

"We zijn heel erg gewend om hard te werken om onze omstandigheden te veranderen, er een andere kijk op te krijgen of ze los te laten," vertelt Loes. "Dat is vaak een eindeloze en uiteindelijk heilloze weg. Want er is altijd wel een situatie die ons niet helemaal bevalt en waar we iets aan denken te moeten doen. In onze relatie, met de kinderen of op het werk. En dat is wat ik overal om me heen ook zie. Er wordt continu geprobeerd om controle te krijgen op alle vlakken van ons leven. En als dat niet lukt, om dingen los te laten. Daarbij zijn dan veel vragen over hoe je dat doet en wat de beste manier is om te bereiken wat je wilt."

De 3 principes bevatten geen instructies, opdrachten of stappenplannen die je leven beter moeten maken. Ze zijn een zeer eenvoudige omschrijving van de werking van de menselijke ervaring. Ze maken helder hoe jouw beleving van het leven tot stand komt. En dat is meestal precies andersom dan we denken! Inzicht in dit systeem zorgt voor kleine en grote aha! momenten en diepe ontspanning. Want stel dat je nu helder ziet dat elke situatie, elk conflict en ieder ander van binnenuit ontstaat en waargenomen wordt? Zou het dan nog nodig zijn om heel hard te werken aan oplossingen in de buitenwereld? Is het dan logisch om je best te doen dingen los te laten die 'slechts' een projectie van het denken zijn?

Welke problematiek er ook speelt, Loes neemt je steeds opnieuw mee naar binnen. Naar de werking van die 3 Principes. "Wat er dan gebeurt of wat er ingezien wordt, is voor iedereen verschillend," zegt Loes. "Zelf noem ik het wel eens pure magie. Dat je alles en iedereen voor je ogen ziet veranderen door deze inzichten. Dat gun ik gewoon iedereen."

Tijdens deze Relaxshop gaan we ontspannen met elkaar in gesprek en op verkenning. Zonder te willen fixen, zonder te streven, voorbij het stellen van doelen. Loes werkt zonder methode, stappenplan, trucjes of geruststellende mantra's. Iedereen is welkom want voor ieder mens is er hier wat te ‘zien'!

De komende periode worden er per week één of twee sessies ingepland. Per keer betaal je 10 euro, als speciale introductieprijs. De bijeenkomsten vinden online plaats. Aanmelden kan via: welkom@loescoacht3p.nl of door een bericht te sturen naar 0613477152. Na aanmelding ontvang je de gegevens waarmee je in kunt loggen in de ‘Zoom-room’.


deel deze activiteit

Locatie

Online!
Harderwijk
Durgerdampad 15
3844hn


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden